Planken pvc uit Haarlem

Kom langs!

PVC Vloeren Plus combineren het beste van twee werelden: de warme uitstraling van natuurlijke materialen met een absoluut gebruiksgemak. Planken pvc vloeren zijn stil, warm, watervast en op zowat elke ondergrond eenvoudig te plaatsen met kliksysteem of Drayback (plak).

 

Planken PVC vloeren vallen op door hun natuurgetrouwe structuren. Elke plank bevat meerdere schaduwen en tinten, precies om die levendige kleurvariatie te creëren die voorheen alleen echt hout kon bieden. Het resultaat? De meest natuurlijk ogende luxueuze PVC vloeren ooit.

 

Perfect natuurlijke look

De extramatte afwerking, gedetailleerde oppervlaktestructuren en perfect passende groeven maken van planken PVC vloeren de meest natuurlijk uitziende PVC-vloeren ooit. Deze zachte, comfortabele vloeren zijn een plezier om op te lopen, zelfs met blote voeten en perfect te combineren met vloerverwarming en vloerkoeling.

Kom naar de showroom in Haarlem

In onze showroom in Haarlem hebben we veel mogelijkheden om een vloer te creëren die perfect bij uw woning, uw interieur en uw budget past.
Wij zorgen gegarandeerd voor het beste resultaat! Dit doen wij tegen verrassend aantrekkelijke tarieven.

Kortom: kom eens vrijblijvend kijken naar onze vloeren.

U bent van harte welkom in onze showroom in Haarlem.

Voorbeelden van planken PVC